Domovinski rat.

Domovinski rat, u današnjim Hrvatskim granicama.

Domovinski rat u "Bosni i Hercegovini" (titovsko ime za Herceg Bosnu). Slažemo se sa onim Muslimanima koji kao i mi Katolici smatraju da pripadamo istom narodu: Hrvatskom.

Domovinski rat, zapisi iz srbskih izvora.

srbski zapisi.

glasbeni.

vjerski.

poviestni.

poviestni domovinski.

svih 270-tak naslova.

radi nedostatka vremena, postavljam datoteku s mogućnost podrobnog pregledavanja naslovnica jedino svih 270-tak naslova.

 

 

Novu stranicu pogledajte i pročitajte, ova je stara, i većinom ne vriede upute s ove koju imate pred sobom!.

2011-02-10

dorađeno 2011-02-12

 

 

Gornje materijale NITKO više, ni tko je član Udruge Croatia Fidelis, a još manje tko nije, ne može dobiti. Ni na koji način.

 

 

Tome je tako jer sam ja, predsjednik Udruge Croatia Fidelis, nepravednim i pre-aranžiranim sudskim progonom, iz drugih razloga, a ne razloga pravde,

 

osuđen

 

na četiri mjeseca zatvora, s rokom kušnje od dvije godine.

 

Svaki član Udruge Croatia Fidelis ima međutim pravo dobiti potpuni uvid u sudski proces protiv mene, predsjednika Udruge Croatia Fidelis.

Kako međutim nemam namjeru javno izložiti sve materijale, koliko god da je suđenje bilo javno, pa bih imao na to pravo, u vezi s dosadašnjim sudskim progonom mene kao antikomunističkog i antijugoslavenskog aktivista koji se borim za Svetost Domovinskog rata, iztraživanje kojeg me je dovelo do dubljih korijena Hrvatske borbe za opstojnost i vlastitu Državu, a koji su korieni vrlo ugroženi suvremenim postkomunističkim strukturama, koje najmoćnije upravo i jesu u Sudstvu RH, oliti u Pravosudnom aparatu, u Sudbenoj vlasti naše Države, dragi štioci!...

 

Kako međutim nemam namjeru javno izložiti sve materijale, to je članu koji bi ih želio vidjeti potrjebno javiti mi se, da bih osobno za njega, i pod određenim uvjetima diskrecije, priredio da te materijale može na ovoj internetskoj lokaciji Udruge Croatia Fidelis (iliti kako sad vele, blogu, je li), za sebe osobno pregledati.

 

Vidjeti te materijale može i istinski prijatelj s kojim se na pr. dugo poznajem, ili političar kojeg to možda zanima, ili pravnik koji bi možda htio pomoći Hrvatskoj stvari, a kojima se odlučim pokloniti povjerenje.

 

Sav je sudski postupak bio naime javan, a Hrvatska je podpisnica Europske konvencije prema kojoj građanin ima pravo na javni sudski postupak.

 

Na Sud naravno, ne želimo utjecati. Sudovi 'rvatski su naime svetiji od ikojih u svietu. Samo su u NR Kini valjda još svetiji!

 

A članovima dakle i prijateljima naše Udruge pod određenim uvjetima diskrecije mogu pokazati materijale o sudskom progonu kojem sam izložen.

 

A evo kako je godinama dosad pisalo na ovome, je li, blogu, i kako više NE vriedi !!!

Vriedi, kako ne, brojevi telefona još vriede!... Samo to i adresa... A onda, zahvaljujući našim vrlim postkomunističkim strukturama, prosjački štap i glad, ako ne i gore...

 

2009-06-22

Materijali su za članove (takvi su zakoni i propisi RH, ne krivite nas). Za one koji se još ne ubrajaju među preko šeststotinaipedeset (preko 650) članova naše Udruge Croatia Fidelis, a željeli bi nabaviti poneki od diskova, dobro je naglasiti da se vrlo lako učlaniti, pa onda i dobiti diskove. Postajete samo podržavajući članovi koji nikakvih obaveza nemate, jer ništa ne potpisujete, ne provjerava vam se identitet pregledavanjem nikojih dokumenata, jer se naša Udruga oslanja na čast i poštenje članova, a papire ima da vaše ime stavi uz lijepu sliku Hrvatske s Njezinom Kraljicom, Gospom, Majkom Isusovom. Ovako, evo ovo je moja iskaznica, vaše ne idu u javnost:

Za kontakt nazovite:
+385 (0)95 / 8211 630
+385 (0)1 / 6602 633
ili kliknite na puce "Kontakt" na www.exdeo.com

Bog i Hrvati!

P.S. Materijali su za članove. Ovi materijali, još jednom:

Domovinski rat.

Domovinski rat, u današnjim Hrvatskim granicama.

Domovinski rat u "Bosni i Hercegovini" (titovsko ime za Herceg Bosnu). Slažemo se sa onim Muslimanima koji kao i mi Katolici smatraju da pripadamo istom narodu: Hrvatskom.

Domovinski rat, zapisi iz srbskih izvora.

srbski zapisi.

glasbeni.

vjerski.

poviestni.

poviestni domovinski.

svih 270-tak naslova.

radi nedostatka vremena, postavljam datoteku s mogućnost podrobnog pregledavanja naslovnica jedino svih 270-tak naslova.

 

Svi podatci na ovoj lokaciji su za javnost. Ako bi se izrađivaču ovih stranica, predsjedniku Udruge Croatia Fidelis, Miroslavu Rovis što dogodilo, ako bi izmislili ili frizirali, a kadri su to učiniti, razloge za financijsko uništenje ili što gore mene i moje Udruge, putem sudova koji se protiv mene pokreću bez opravdanih razloga, već iz neke mržnje s kojom Hrvatski narod odavno posla ima, hvala onima koji će, ako Bog da, sačuvati sve informacije na ovoj i drugim mojim internet lokacijama ( 1, 2, 3...)!

 

Evo kako je ranije prva stranica ovog portala glasila i izgledala (tako je naime bila napisana još u doba Krivokletnika).