Domovinski rat.

Domovinski rat, u današnjim Hrvatskim granicama.

Domovinski rat u "Bosni i Hercegovini" (titovsko ime za Herceg Bosnu). Slažemo se sa onim Muslimanima koji kao i mi Katolici smatraju da pripadamo istom narodu: Hrvatskom.

Domovinski rat, zapisi iz srbskih izvora.

srbski zapisi.

glasbeni.

vjerski.

poviestni.

poviestni domovinski.

svih 270-tak naslova.

radi nedostatka vremena, postavljam datoteku s mogućnost podrobnog pregledavanja naslovnica jedino svih 270-tak naslova.

 

 

2011-02-12

Ovi uvjeti više nisu nužni! Nađite poveznice na materijale ovdje!

 

 

Gornje materijale NITKO više, ni tko je član Udruge Croatia Fidelis, a još manje tko nije, ne može dobiti. Ni na koji način.

Tome je tako jer sam ja, predsjednik Udruge Croatia Fidelis, nepravednim i pre-aranžiranim sudskim progonom, iz drugih razloga, a ne razloga pravde,

osuđen

na četiri mjeseca zatvora, s rokom kušnje od dvije godine.

 

Sudski progon protiv mene potpuno je prikazan na ovoj mojoj lokaciji (blogu) na kojem se nalaziš.

Individualno dajem na uvid članovima i prijateljima Udruge, sa ove lokacije svoje Udruge, na uvid čitav sudski spis i podosta liepog objašnjenja i razotkrivanja.

Osuđen sam na 4 mjeseca zatvora s rokom kušnje od 2 godine, za navodno kršenje autorskih prava, Protuzakonito sam osuđen, ne na temelju zakona, jer materijali su, naslovnice kojih se lako pregledaju na mojoj lokaciji www.CroatiaFidelis.hr (premda je zbirka na lokaciji još uvećana za pedesetak naslova za koje mi se ne sudi.. no zato je pregled oduzetih mi diskova sasvim precizan u materijalu koji ti mogu dozvoliti da pregledaš), ili sačinjeni od dnevnih novosti koje su po zakonu o autorskim pravima nezaštićene tvorevine, ili od materijala koji je javno dobro i/ili slično/drugo.

Ove uvjete tražim da prihvate svi (članovi Udruge, i prijatelji, a još uvijek ne znam koliko će vas biti...) od sviju tražim da prihvatite sliedeći uvjet, koji će obuzdati one koji bi možda nekontrolirano svima htjeli prikazati materijal.

Nije automatski i može trajati, jer radi mogućnosti eskalacije progona protiv mene, a prije vrjemena, tražim jamstvo da ćeš oprezno s informacijama.

A da hoćeš oprezno, dostatno će mi biti da prihvatiš da posložim da kad ti pregledavaš, tvoje ime bude u naslovu, t.j. u adresi internetskoj.

Na taj način, ako bi netko od tebe dobio adresu na uvid, ili još dalje ako bi išlo, znalo bi se preko koga je kamo došlo...

To mi je jedini način...

(A nije tebi rizik, jer ako samo za sebe gledaš, samo ti i vidiš).

Dosad sam ipak bio i dosta bolestan... Bolje ne znam prirediti...

Ako prihvaćaš, javi!

Na ovoj stranici moje lokacije exDeo.com klikni na "Kontakt" ako hoćeš mail poslati. Mail će obično biti nužan, kao i puno ime i prezime tvoje.

Ako me ne dobiješ uskoro na email, a ne želiš čekati, jer radi bolesti se u zadnje vrieme događalo da i par tjedana ne pregledam mail, onda SMS-iraj mi na 095 82 11 630

Imam i fiksni 01 6602 633 (oba telefona vide se i na www.CroatiaFidelis.hr )

Ali i tada ću molit za malo strpljenja.

A da bi još više od toga saznao, eh, onda moraš znati koristiti GnuPG... Bez GnuPG-a neke stvari nema načina da ikome pišem...

Ako dakle prihvatiš da ne ćeš razglašavati potpuno otvoreno javnosti na uvid, tada ću moći prirediti za tebe adresu:

www.CroatiaFidelis.hr/TvojeIme_brojNasumce_TvojePrezime_brojNasumce

(broj nasumce je radi dodatne šifriranosti, da netko ne nađe adresu samo zato što zna da si mi na pr. Facebook prijatelj)

gdje će biti sve informacije.

S druge strane, koliko god ne želim da se do daljnjega javno igdje daje moj sudski spis, koji sam ovdje postavio, na uvid, toliko, ako bi mi se nešto dogodilo, naravno da želim da javnost sazna cielu priču!

Zato baš i želim da prijatelji i drugi čestiti ljudi budu upoznati sa onim što mi priređuje prevladavajuće neokomunistička naša sudbena vlast RH, u koordinaciji sa onima koji, odkad su Franju Tureka i bolje dečke izbacili, ja nazivam UDBa RH.

Inače treba na ovom mjestu prevenirati dvije stvari.

Prvo je strah od, kako ih nazvah, naših presvetih sudova. Što se smije, što se ne smije, po zamuljanim zakonima, po kojima ne utječu, je li, hm, na sudove, neki eksponenti našeg Sudstva kad razglašavaju što sudovi rade, na HTV-u, kad im to paše, a utječem valjda ja kad se zauzimam za Franju Drlju ili HOS-ovce osuđene za Cernu, ili generala, da generala, zauvijek generala Hrvatske Vojske, Branimira Glavaša, ili generala Norca, samo zato što su, uzet ću primjer iz ovih dana, čujem na Hrvatskoj Uživo jučer ili prekjučer, Specijalci Drljo, Krajina i drugi opet od prije neki dan u pritvoru?... U "svetom", nedodirljivom istražnom pritvoru, pa nitko ništa ne smije znati. A već su godinu dana bili, pa su ih postili. I sad opet im odkidaju još tko zna koliko vrjemena od njihovih života, a ne vjerujem da su krivi... I javnost ne smije radi te "istražnosti" ništa o njima znati, niti se valjda smije pisati o njima, kamo li podsjećati na njibove vojničke zasluge i čestitost kao običnih Hrvata... Kako rankovićevski!

(Ali čujem i da bi se, veli Zvonimir Čičak, u dotičnoj emisiji, moglo konačno suditi liku s kojim je povezan sudski progon protiv mene, a to je komunistički zločinac Stjepan Hršak...)

Što se tog nekog fantomskog i nejasnog a sveobuhvatnog, valjda, utjecaja na Sud tiče, ja utjecao, koliko do mog procesa, doista ne bih, ako se već ne smije, na sud, ali bih se držao prava kojeg imam po Europskoj konvenciji o ljudskim pravima, koje je moja Država podpisnica, a po kojoj svaki okrivljenik, pa i kad postane osuđenik kao ja sada, ima pravo na javno suđenje, ili da javnost zna za njegovo suđenje, što su za mene, a po logici (Aristotelovoj) na kojoj je svijet izrastao u svome znanju sposobnostima i uređenju, sinonimne pojave. Točka rečenice. Dovršeno mozgovanje po tom pitanju. Ali nije gotovo, ako Sudovi RH ne priznaju Aristotela (ne bi bilo niš čudno, ne priznaju ni moj Nadbiskup Bozanić, ni moj župnik, trenutačni, Tomu Akvinca, pa nitko ne bi ništa suprotiva, osim mene i malo kog)...

A drugo je, ne mogu se sada sjetiti, morat ću nastaviti kad bude prilike. Od glavobolja i nesanica, događa mi se da jednostavno jasne koncepte odjednom negdje zaboravim... Ponekad se bojim da nije neka gora bolest u začetku (na pr. od koje je Papa Ivan Pavao II bolovao) ...