Kontakt

Za kontakt nazovite:
+385 (0)1 / 6602 633, većinom dostupan kroz dan
+385 (0)91 / 266 0202, u osnovi samo po dogovoru, nije "pametni"
     i nije stalno uza me, prislušnik 1

Snimite, ako znate, promet, primjerice s mojim uncenz programom, ako mi pokušate pisati na:

miro [dot] rovis [at] croatiafidelis [dot] hr

Trebate također biti sviestni i o ovakvom mogućem scenariju:

Možeš i pregledati taj slikopis u zasebnoj stranici.

...da biste mogli pokazati ako ne prolazi vaše e-pismo, ili moje k vama. Ali prvo buite strpljivi. Znam i po tjedan dana, i dulje, kasniti s pogledavanjem e-pošte.

Pretjerivanje? Nipošto. Tà pogledajte s kakvim mi jadnicima u Hrvatskoj imamo posla: T-com teroristi.

Bog i Hrvati!

Svi podatci na ovoj lokaciji ako su poveznicama dostupni, dostupni su za javnost. Ako bi se izrađivaču ovih stranica, predsjedniku Udruge Croatia Fidelis, Miroslavu Rovis što dogodilo, ako bi izmislili ili frizirali, a kadri su to učiniti, razloge za financijsko uništenje ili što gore mene i moje Udruge, putem sudova koji se protiv mene pokreću bez opravdanih razloga, već iz neke mržnje s kojom Hrvatski narod odavno posla ima, hvala onima koji će, ako Bog da, sačuvati sve informacije na ovoj i drugim mojim internet lokacijama ( 1, 2, 3...)!


1 Brzoglas je prislušnik za tajne službe, koje, kako je 2014.g. otvorenim arhivom NSA-a S.A.D.-a Edward Snowden to pokazao. Ne postoje indicije, postoje samo izjave koje ne odišu istinom, da se naše službe odriču tih "blagodati".

Uglavnom sam kadar kontrolirati svoja računala protiv intruzija prilikom spajanja na Međumrežje, svjetlovodnom tehnikom ("optikom"), žicom, ne bežično, a moj rudimentarni (samo osnovne funkcije) stajaći brzoglas, vjerujem, nema mogućnosti audio-nadzora 24 sata / 7 dana tjedno, nego samo za vrieme uporabe, za vrieme konekcije s drugim brojevima brzoglasa, to jest za vrieme samih brzoglasnih (telefonskih) razgovora.

Gotovo svi pokretni brzoglasi omogućavaju audio nadzor 24/7 po "default"-u, po samoj naravi njihove telekomunikacijske tehnike, dostatno je da je baterija u njima, bili uključeni ili ne, i to ne samo sjenama domaćih nego često i stranih službi, a "pametni" pokretni brzoglasi omogućavaju i druge vrste nadzora. Zato svoj pokretni rabim samo kad moram, a inače ne nosim, i zato nije "pametni".

Globalno se odvija kršenje ovakvih konstitucija i zakona u svietu, nismo mi iznimka:

Ustav Republike Hrvatske

Članak 36.

Sloboda i tajnost dopisivanja i svih drugih oblika općenja zajamčena je i nepovrediva.

Samo se zakonom mogu propisati ograničenja nužna za zaštitu sigurnosti države ili provedbu kaznenog postupka.